Ми у Facebook
20.07.2010, 12:01

П`яний рівненський водій пообривав ґудзики інспектору ДАІ

У Рівному п`яний водій авто намагався побити ДАІшника, однак сил вистачило лише на обірвані ґудзики та зламаний нагрудний знак інспектора.

14 липня близько 19 години наряд ДПС Рівного в складі заступника командира першого взводу ДПС ВДАІ Рівного старшого лейтенанта міліції Миколи Карпюка та інспектора ДПС Рівного сержанта міліції Миколи Сидорчука рухався вулицею Міцкевича. Під`їжджаючи до готелю "Мир", вони помітили автомобіль "Рено" сірого кольору, який виїжджав з готельної стоянки цього готелю. Характер руху автомобіля викликав підозру працівників ДАІ у спроможності водія керувати ним, адже автомобіль розпочинав свій рух ривками, періодично набирав та знижував швидкість. Вартові доріг, не роздумуючи, вирішили перевірити водія і з`ясувати причину такого небезпечного водіння.

Включивши проблискові маячки синього та червоного кольорів та ввімкнувши звукову сирену, вони наказали водієві зупинитись, на що останній не відреагував, а проїхав ще 300-400 метрів та зупинився лише на вулиці Пушкіна. Підійшовши до водія, правоохоронці представилися та запросили його документи. Але замість документів працівники ДПС отримали лише "порцію" брутальної лайки та образливих слів. У водія були всі ознаки алкогольного сп`яніння.

Водія одразу попросили вийти з автомобіля, на що він не реагував, а намагався продовжити рух. Тоді правоохоронці витягнули ключі із замка запалювання, щоб блокувати автомобіль. Водій на такі дії зреагував бурхливо. Вискочивши з машини, кілька разів намагався вдарити працівників ДАІ. Проте його спроби були марні. Результат його боротьби з інспекторами — лише два обірвані ґудзики та зламаний нагрудний знак інспектора ДАІ. До дебошира правоохоронці мусили застосувати заходи фізичного впливу та одягнути наручники. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, описала майно порушника, що знаходилося в автомобілі, адже, за його словами, в салоні була повна сумка грошей та золотих прикрас.

Схвильований оковитою, 41-річний водій Аркадій, як з`ясувалося, житель Острозького району. Порушника правоохоронці доставили в медичний заклад на освідчення. Медичним працівникам також було несолодко. Тепер об`єктом погроз став медичний персонал. У результаті проведення тестів було встановлено діагноз Аркадія — алкогольне сп`яніння.

Тож, працівники ДАІ на водія склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП та доставили водія до міського відділу для складання матеріалів про опір працівникам міліції. Автомобіль доставлений на штрафмайданчик ДАІ.

Наразі водій чекає рішення суду, який і визначить, чи буде керувати Аркадій автомобілем найближчих два роки.

Про випадок розповіли у прес-службі УДАІ УМВС.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ