Ми у Facebook
22.07.2010, 09:28

Рівненських дітлахів з малозабезпечених сімей запрошують у табір

Із 1 до 6 серпня поблизу с. Святе Здолбунівського району Рівненської області проходитиме міжнародний молодіжний наметовий табір "UpSide Down Camp 2010".
Організатором табору є РММГО "Новий Рівень" за підтримки Міжнародного фонду "Відродження", відділу сім'ї та молоді РОДА та євангеличної церкви "Голгофа". РММГО "Новий Рівень" ніколи не була байдужою до проблем виховання підростаючого покоління та проблем малозабезпечених сімей та сімей з дітьми з особливими потребами.

Метою проведення Міжнародного мовного наметового табору UpSide Down Camp 2010 є забезпечення доступного активного відпочинку та змістовного дозвілля для 80 підлітків з малозабезпечених сімей та підлітків з особливими потребами, що постраждали внаслідок фінансово-економічної кризи віком 14-18 років. У таборі братимуть участь іноземні волонтери з США, Англії та Німеччини.

— UpSide Down — це фраза, яку ми звикли чути, коли щось не так, коли все є не таким, як має бути. Це коли все догори дригом — саме так перекладається назва нашого табору — UpSide Down Camp 2010! — розповідає організатор Сергій ТЕРЕНТЬЄВ.

У таборі "UpSide Down” — це коли все догори дригом: коли зникають звичні шуми автомобілів та забруднене димом повітря; це коли тобі не треба йти в магазин, бо закінчилося те, що ми називаємо їжею; коли тобі не треба нікуди бігти і думати, що тобі треба встигнути за завтра. Це час, коли увесь твій світ має змогу стати UpSide Down: можливість подивитися на все інакшими очима. Зупинитись, подумати, посміятись, поговорити, відпочити. Тільки в UpsideDown Camp 2010: екстримальні та нічні ігри, смачнюща їжа, неформальний мовний тренінг (English, German, etc.) для всіх. У таборі в тебе буде можливість поспілкуватися з друзями з інших країн (Сполучених Штатів Америки, Німеччини, Північної Ірландії та ін.): ти зможеш познайомитися краще з їхніми мовами та культурами...

У рамках проекту відбудеться:
- прес-конференція за участю іноземних волонтерів (про дату і місце проведення ми повідомимо пізніше);
- прес-тур на місце проведення таборування (РММГО "НОВИЙ РІВЕНЬ” організовує автобус, реєстрація у координатора табору)

За детальною інформацією можна звертатись до керівника табору: Сергій Терентьєв, тел.: (0362) 43-67-96; моб.: (093) 90-58-222 або (067) 36-38-772





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ