Ми у Facebook
23.07.2010, 14:40

У Рівному нагородили працівників торгівлі

У переддень професійного свята працівники торгівлі та сфери побутового обслуговування приймають вітання від владних структур міста й області.

— Зокрема від міського голови Рівного Володимира Хомка відзнаки отримали 28 працівників сфери торгівлі та обслуговування: продавці, кухарі, адміністратори та підприємці та інші працівники цієї сфери, — повідала начальник відділу торгівлі та побуту управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування Рівненського міськвиконкому Валентина Кухарець. — Почесними грамотами від Облдержадміністрації нагородили Олександра Оверчука (ТЦ “Злата Плаза”) та Андрія Бухтіярова (ЗАТ “Речовий ринок”). Обласна рада відзначила грамотами Олександра Сачука (заступник директора з комерційних питань ТзОВ Фірма“Рівнеоптторг”).

Комерційний директор Рівненської філії ТзОВ “Північ-Центр. Лтд” Олександр Крупко відзначений грамотою головного управління економіки та інвестиційної політики ОДА.

За сумлінну працю у Міністерстві економіки України нагородили начальника Рівненського міського управління торгівлі Ігора Остапенка.

Як зазначила Валентина Кухарець, кращих обирали не лише за поданнями колективів, а й за активністю у соціальному житті міста.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ