Ми у Facebook
26.07.2010, 15:01

Рівнян запрошують на український фестиваль "Бандерштат"

На Волині 8-9 серпня відбудеться четвертий Всеукраїнський фестиваль альтернативної музики та сучасного мистецтва "Бандерштат-2010". Цього року фестиваль пройде на території Музею історії сільського господарства — скансену, який знаходиться просто неба в селі Рокині.
Музичну частину "Бандерштату" (без хедлайнерів)складатимуть гурти зі всієї України. Рівне на фестивалі представлятимуть "Спалені Вітрила", "Мій батько п’є" та "Етно XL". Неодмінною умовою участі на фестивалі для усіх гуртів були україномовний творчий репертуар та наявність пісні на патріотичну тематику.

Традиційно широкою буде і патріотично-виховна складова фестивалю, в рамках якої заплановані зустрічі з ветеранами УПА, розгорнення різних тематичних виставок та експозицій, історична реконструкція, лекції на тематику історії УПА та національних героїв України тощо. Також у програмі фестивалю будуть традиційні для "Бандерштату" конкурс на кращого стрільця, майстер-класи з традиційних українських бойових мистецтв, патріотичні квести, нічна ватра, татуювання та бодіарт патріотичного змісту та багато іншого. Літературна частина фестивалю буде представлена молодими поетами з різних куточків України.

На території фестивалю буде відведене місце для наметового містечка. Кожен бажаючий зі своїм туристичним спорядженням матиме змогу розміститися у зазначеному місці табору, таким чином, проживати протягом усього заходу. Табір буде облаштований стаціонарними туалетами, сюди підвозитимуться дрова, але може бути досить гамірно протягом доби.
Для того, щоб оселетися в наметову містечку, потріно буде зареєструватися у коменданта.

Як і всі попередні роки, організатором "Бандерштату" є всеукраїнська молодіжна організація "Національний Альянс".

неодмінною умовою участі для яких були україномовний творчий репертуар та наявність пісні на патріотичну тематику.

Минулого року на безалкогольному “Бандерштаті” грали у повстанські квести і вчились графіті





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ