Ми у Facebook
27.07.2010, 15:05

Юна рівнянка — переможниця конкурсу “Володимир 2010”

Представники Рівненської дитячої музичної школи №2 здобули перемогу. Цього разу 10-річна Катерина Качановська посіла перше місце у своїй віковій категорії на 15 Всеукраїнському фестивалі молодих виконавців сучасної української пісні “Володимир 2010” (м. Володимир-Волинський Волинської області).
Фахівці кажуть, що цей фестиваль — один із найпрестижніших в Україні, про що свідчить не лише склад журі, а й кількість представлених регіонів України — цьогоріч їх було сім.

Завідувачка відділу сольного співу Рівненської дитячої музичної школи №2 Жанна Марченко, яка навчає Катерину, розповідає, що учениця дуже талановита і працьовита дівчина. Вона неодноразова переможниця різноманітних обласних, міських, міжнародних конкурсів та фестивалів.
— Фестиваль “Володимир 2010” проходив у три тури: відбірковий, півфінал і фінал. У Катерини були доволі серйозні конкуренти, адже вона була наймолодшою у своїй віковій категорії (10-12 років), — розповідає Жанна Марченко. — Втім, наша учениця приємно здивувала всіх своїм репертуаром, який наприкінці фестивалю співали вже всі учасники, красивим голосом та професійним співом. Дівчинка гідно представила Рівненщину на фестивалі.

Сама ж Катерина каже, що такий успіх став для неї приємною несподіванкою.
— Мені дуже сподобався фестиваль. Коли оголосили, що я перемогла, для мене це був наче приємний сон. Дуже сподобався й подарунок: DVD з караоке. А такій перемозі завдячую своїм вчителям з Рівненської дитячої музичної школи №2, — ділиться враженнями переможниця.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ