Ми у Facebook
30.07.2010, 09:52

Співачка з Рівненщини Тетяна Ширко - лідирує на «Новій Хвилі 2010» (ВІДЕО)

Співачка Тетяна Ширко продовжує лідирувати на міжнародному пісенному конкурсі «Нова хвиля 2010». За підсумками двох конкурсних днів співачка з Рівненщини набрала найбільшу кількість очок.
Молоді конкурсанти у другий конкурсний день виконували хіти своїх країн. Так Ширко заспівала "Чом ти не прийшов", Березовський - "Виклик" ("Нічь така місячна зоряна ясная"), а "Поющіє труси" - "Розпрягайте, хлопці коней".

Ширко стала справжнім хедлайнером конкурсу. Зал зустрічав молоду співачку бурхливими оваціями, а журі - проводжали високими оцінками.

Як не дивно проте Україна займає як першу так і останню сходинку турнірної таблиці. Адже
інший конкурсант від України - "Поющіє труси", міцно засіли у самому кінці турнірної таблиці. Іван Березовський, що також представляє Україну, посідає місце у середині топу.

За результатами двох днів змагання на другому місці опинилася Уку Сувісте з Естонії, а на третьому - Сонна Шахгельдян з Вірменії.
До завершення конкурсу залишився ще один конкурсний день, де виконавці виконуватимуть свої власні пісні. Трансляція відбудеться у суботу, 31 липня.

Біографічна довідка
Тетяна Ширко навчається в Київському інституті музики імені Глієра на факультеті естрадного вокалу. Брала участь у конкурсі "Хочу бути зіркою", "Червона рута".
Тетяна полюбляє відпочивати в Іспанії. Захоплюється співом, грою на фортепіано.
Як повідомляють на блозі міста костополя, співачка хотіла би заспівати разом із Кристиною Агілерою. За словами Тетяни, це одна із найулюбленіших її співачок.
Заповітна мрія - досягти успіху у своїй творчості.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ