Ми у Facebook
04.08.2010, 14:07

Відома рівненська плавчиха Ганна Хлістунова вчитиме дітей плавати

Місцеві та всеукраїнські зірки стануть обличчями рівненського просвітницького проекту "Збережи життя!". У рамках першого етапу проекту понад 50 дітей з багатодітних сімей матимуть шанс повчитися плаванню у чемпіонки Ганни Хлістунової. Крім того до проекту готові долучитися Юрій Журавель, Владислав Ващук та гурт "Бумбокс".
За словами голови організаційного комітету проекту "Збережи життя!" Романа Яворського, під час реалізації проекту волонтери вчитимуть дітей плавати, розповідатимуть про правила дорожнього руху школярам та пропагуватимуть боротьбу з ВІЛ/СНІДом.
Найперше в рамках проекту планують відкриття у Рівному школи плавання, де на шефських засадах готова працювати Ганна Хлістунова.
— З початку ми планували відкрити школу плавання на Басовому Куті, проте на це потрібно 10 тисяч гривень, — розповів відповідальний за реалізацію проекту "Безпека на воді" Олександр Курсик. — Не змогли поки що домовитись про фінансування з фонду Яни Клочкової та Дениса Селантьєва. Тому пішли на компроміс. У басейні спорткомплексу "ФітнеSSпорт" Хлістунова та інші відомі інструктори навчатимуть плавати 50 дітей з багатодітних сімей. А надалі переконаний, що школа на Басовому Куті таки буде.
Соціальна ініціатива рівнян набула підтримки як в Україні, так і за кордоном, - наголосив Роман Яворський. Втім, з міською владою у організаторів виникли непорозуміння. Виявилось, міській громаді такий соціальний проект… не потрібен. Проект рішення заступника голови Рівненської ОДА Олексія Губанова підтримала обласна влада.
Уже найближчим часом учасники "Збережи життя!" пообіцяли взятися за школярів. Дітям розкажуть про правила дорожнього руху, роздаватимуть тематичні розклади уроків. А завершиться проект 5 вересня круглим столом на тему боротьби з ВІЛ/СНІДом та концертом українських зірок на стадіоні "Мототрек".






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ