Ми у Facebook
04.08.2010, 14:41

Реконструкція автотраси Київ—Чоп не влаштовує жителів двох сіл

Дорожні проблеми жителів Білої Криниці та Антополя вирішували під час робочої наради під головуванням заступника голови облдержадміністрації Володимира Новака.
Реконструкція автотраси Київ—Чоп не влаштовує жителів двох сіл. Вони неодноразово скаржилися на ускладнений виїзд транспорту з дворів, які межують з автомагістраллю, на підтоплення та замулення стічними водами господарств, а ще їм бракує пішохідних переходів та облаштованих місць для розвороту.

Шляхи вирішення озвучених проблем шукали спільно керівництво області, району та села зі службою автодоріг, Державтоінспекцією та генпідрядником будівельних робіт. Володимир Новак зазначив, що після завершення усіх запроектованих робіт частина скарг відпаде сама по собі. Так, облаштування насипів та їх укріплення знівелюють водні питання. Порадили селянам і як швидко вирішити виїзд із дворів. А от три додаткових пішохідних переходи (два в Антополі та один у Білій Криниці), облаштування яких потребують громади, потрібно вносити до проекту. Така ж доля розвороту. Його основою може слугувати місцевий шляхопровід, щоправда, після попереднього розширення. Відповідні пропозиції та обґрунтування слід внести до проекту. Останнє ж слово — за Банком реконструкції та розвитку, який має профінансувати всі необхідні для селян зміни, повідомили на офіційному сайті РОДА.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ