У Рівному під час спеки зросла кількість захворювань кишковими інфекція
Основні причини захворювання — недотримання правил особистої гігієни, низька культура виховання населення, зберігання харчових продуктів в антисанітарних умовах, порушення технології приготування їжі.
Спеціалісти ДЦЗ "Рівненська міська СЕС" рекомендують: обов’язково дотримуватись правил особистої гігієни, споживання овочів, фруктів та ягід помитих питною водою, при споживанні дітьми — обдати коропом. Не купувати та не готувати продукти з запасом. Приготовлені страви вживати образу, а після зберігання в умовах холоду пр. повторному вживання піддавати їх повторній термічній обробці. Продукти, які швидко псуються, зберігати, при температурі не вище 8 градусів Цельсія. Для пиття та приготування їжі необхідно використовувати воду питну бутильвану або з централізованих джерел водопостачання.
«Піксельний Миколай»: маленьких рівнян запрошують до створення незвичайного листа Миколаю
Громадська організація "Центр креативу" запрошує рівнян на особливу подію – презентацію нової книги Олени Медведєвої "Піксельний Миколай".
переглядів: 50
На Сарненщині у пожежі загинула худоба
Четверо свиней та корова загинули в пожежі на півночі Рівненщини.
переглядів: 139
ДТП на Млинівській у Рівному: водійка наїхала на двох пішоходів, одна з жінок у важкому стані
Сьогодні, 13 листопада, близько 7 ранку на вулиці Млинівській у Рівному сталася аварія. Водійка допустила наїзд на пішоходів. Одна з постраждалих у важкому стані.
переглядів: 143
Загинув на війні військовий з Степанської громади Петро Мурза
9 листопада 2024 року під час виконання бойового завдання на Куп’янському напрямку обірвалося життя військового з Рівненщини Мурзи Петра Петровича
переглядів: 272
Рівненські дорожники повністю готові до погіршення погодних умов та зими
Рівненське шляхово-експлуатаційне управління (ШЕУ) завершило підготовку до зимового періоду. Місто повністю забезпечено необхідною технікою та матеріалами для підтримання доріг у належному стані за будь-яких погодних умов.
переглядів: 127