Ми у Facebook
19.08.2010, 09:05

День пасічника: Трудові будні на пасіці [ФОТОРЕПОРТАЖ]

19 серпня в Україні відзначають професійне свято бджолярів країни. Спеціально для порталу OGO.UA пасічник Олександр Кулик розповів про секрети успішної пасіки, дивовижного устрою бджіл та властивості усіх продуктів бджільництва.
Отець Олександр пасікою займається із 2004 року, коли прийшов на парафію в село Дядьковичі. У той час місцевий пасічник розповів йому про своє захоплення та перші кроки у цій справі. Сьогодні у батюшки 10 роїв, які повноцінно працюють і носять мед.



Для того, аби увійти до бджіл, необхідно запалити димар, який відволікає від вторгнення людини

Серед продуктів бджільництва є спеціальна смола, прополіс, якою вони обробляють своє гніздо.



У сімействі бджіл, як у добрій родині, розподілена вся робота. Одні займаються годівлею молодого покоління, інші охороняють вулик від нападу та непроханих гостей, деякі бджоли є розвідувальними, вказують рою на медозбір.











На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ