Ми у Facebook
19.08.2010, 08:27

Невдовзі науковці представлять рекомендації щодо організації руху транспорту в Рівному

У Рівному завершують розробку плану оптимізації дорожньої мережі. Готують документи фахівці Національного університету водного господарства та природокористування. Цього року на програму передбачили 270 тисяч гривень у міському бюджеті. У 2009 році з бюджету витратили на це 110 тисяч. Про деталі проекту йшлося на засіданні постійної комісії Рівнеради з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю.
За словами чиновників, науковці працюють над програмою уже другий рік. Їм поставили такі основні завдання: поліпшення дорожньої мережі, оптимізація технічних засобів дорожнього руху, вдосконалення маршрутної системи та організація системи парковок і стоянок у місті. Результатом їхньої роботи мають стати відповідні рекомендації.

— Ми попросили фахівців пришвидшити роботу, адже у вересні-жовтні плануємо провести великий конкурс на визначення перевізників у місті, — розповів начальник управління транспорту та зв'язку Рівненського Віталій Миронюк. — Тож хотіли б скористатися порадами науковців.
Депутати попросили надати детальну інформацію про те, на що саме були використані бюджетні кошти під час роботи над проектом.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ