Ми у Facebook
26.08.2010, 09:26

Сміттєпереробкою у Рівному займеться компанія, яка виконає вимоги мера

Вартість проекту - 140 мільйонів гривень.
Про наміри запустити в Рівному сміттєпереробний завод на місці нинішнього сміттєзвалища йшлося на прес-конференції міського голови Рівного Володимира Хомка.

Будувати сміттєпереробний завод довірять компанії “Санком”, яка вже збирає сміття у місті. Відходи перероблятимуть на альтернативне паливо, яке для виробничих потреб використовуватимуть на ВАТ “Волинь-Цемент”.

- Протягом двох років, на які підписали договір, для фірми поставлені вимоги. Будуть виконані наші вимоги до роботи - договір продовжимо, — зазначив міський голова Рівного Володимир Хомко. — У вимогах йдеться про незмінні тарифи для населення, та й підприємство має бути рівненським, щоб податки платилися для міста. Компанія, яка будуватиме завод, також встановить у місті нові контейнери для роздільного збору сміття та надасть спеціальні сміттєзбиральні автомобілі.

- Будівництво заводу обійдеться в 140 мільйонів гривень. Підприємство будуватиметься за приватні капіталовкладення та кредитні кошти з Євросоюзу, - розповів директор підприємства “Санком” Констянтин Глазунов. - Питання сортування сміття постане перед рівнянами, коли запрацює завод.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ