Ми у Facebook
26.08.2010, 12:06

Рівненська тенісистка дійшла у Києві до фіналу

10-річна рівнянка Катаріна Завацька стала фіналісткою турніру пам’яті заслуженого тренера України Бабія Д. М., що завершився у Києві.
У груповому етапі турніру наша спортсменка переграла Ірину Жарікову з Київської області (4-0 4-2), та киянку Таїсію Поляруш (4-0 4-0). Зайнявши у групі перше місце, Завацька вийшла до другого етапу, де здолала опір донеччанки Аліси Савіної – 4-0 4-2.

У чвертьфіналі змагань рівнянка виявилася сильнішою за Богдану Запорожець з Києва (4-1 4-2), а у півфіналі упевнено перемогла іншу столичну учасницю Марію Ливень – 4-1 4-1.

На жаль, у фіналі удача від Катаріни відвернулась. Суперниця рівненської тенісистки одеситка Олександра Андрєєва виграла перший сет 4-1, у другому сеті Завацька зібралася й зуміла перемогла 4-2, але в останньому сеті вправнішою виявилась одеська тенісистка – 10-12.

Незважаючи на юний вік, це не перший подібний успіх маленької рівнянки. Підопічна тренера Ірини Хомик у червні цього року стала фіналісткою відкритого всеукраїнського юнацького турніру пам’яті Чуніна, що проходив у Івано-Франківську.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ