Ми у Facebook
29.08.2010, 13:20

У Рівному відзначили День міста [ФОТОРЕПОРТАЖ]

29 серпня Рівне вчергове відсвяткувало свій День народження. Свято міста рівняни відзначають урочитою ходою, численними виставками та концертами. Окремо міська влада нагородила переможців традиційного рейтингу "Гордість міста". А ввечері відбувся маштабний концерт на майдані Незалежності.
Офіційна програма святкування


Ще з 12:00 святкування розпочались на майдані Незалежності та у парку імені Шевченка. Тут проводять безліч конкурсів для дітей та відкрили новий дитячий майданчик.


Данина самоврядуванню
Маленькі учасники творчих колективів, найкрасивіші дівчата міста з модельних агентств та представники міської та обласної влади пройшли святковою ходою від майдану Незалежності до скверу Марії Рівненської (Несвицької).





Під час урочистої академії рівнян привітав міський голова Рівного Володимир Хомко:
- Це свято для нас - як день народження рідної людини. Ми всі внесли вклад у розбудову нашого міста. Не можу не згадати в цей день і свого попередника - Віктора Чайку. Адже він зробив для міста дуже багато.
Привітав рівнян і голова Рівненської ОДА Василь Берташ. А народний депутат Віктор Матчук закликав мешканців міста в цей день більше посміхатися.

- Хочу не тільки привітати рівнян, а й побажати доброї пам`яті. Щоб знати, яким було наше древнє місто 10, 20 років тому. А також віддати данину поваги сучасникам, які вміло розбудовують його.

Рівняни та керівники міста урочито поклали квіти до пам`ятника берегині міста Марії Рівненської.


Ким пишається місто



Вже пополудні у Рівненському облмуздрамтеатрі у краших традиціях світських раутів нагороджували найкращих рівнян відзнаками "За заслуги перед містом" та переможців рейтингу "Гордість міста". Зокрема візнакою "За заслуги" відначили директора центру "Інваспорт" Віктора Кучера.

- Ця нагорода - це заслуга всього нашого колективу. Візнака того, що ми ефективно залучаємо інвалідів до занять спортом. На жаль, з кожним роком дітей інвалідів стає все більше, тому маємо над чим працювати. Адже наша мрія - щоб всі вони вели активний спосіб життя і займалися спортом.
Спеціальні відзнаки отримали й переможці восьмої "Гордості міста".
Детальніше про захід


У рівненському парку відкрили місточок для закоханих


Нову традицію започаткували у рівненському парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка. Тепер закохані рівняни можуть залишати на місточку замочки в знак свої вірності.

Детальніше про захід

Між молодятами розділили рекордний 180-кілограмовий коровай


Рекордом відначилось святкування дня міста у Рівному. Працівники ВАТ "Поліссяхліб" спекли 180 кілограмовий весільний коровай. Рекорд України розділили на Майдані Незалежності між девятьма парами молодят.

Детальніше про захід





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ