Ми у Facebook
02.09.2010, 08:35

Рівнянка Дарина Сачук змагатиметься за титул "Міс Україна"

Випробування всеукраїнського рівня чекає на "Міс Рівненщина 2010" Дарину Сачук ввечері четвертого вересня. Цього дня в палаці "Україна" у столиці стане відоме ім'я володарки титулу "Міс Україна 2010". Рівненська красуня готова на всі сто відсотків, щоб завоювати прихильність Жана Клода Ван Дамма, Періс Хілтон, Ольги Куриленко та Андрія Шевченка.
Титул "Міс Рівненщина-2010" Дарина здобула у березні цього року. Тоді красуня дещо несподівано здобула перемогу у третьому обласному конкурсі. Саме їй судилось вже через півроку представляти Рівненщину на всеукраїнському рівні.
— Даша активно займається спортом, тому вона у прекрасній фізичній формі. Тому ми зосередились в основному на відпрацюванні дефіле, акторської майстерності, — розповіла директор конкурсу "Міс Рівненщина" та керівник модельної агенції "Панна" Вікторія ДЕМБІЦЬКА. — Таким чином вона зможе максимально розкритися перед журі.
Готувати дівчат до фіналу організатори "Міс Україна" розпочали ще в липні. Тоді й провели першу офіційну фотосесію учасниць. А 25 серпня розпочалась активна фаза підготовки. Дівчат на базі відпочинку в Кончі-Заспі зранку до вечора муштрують хореографи, режисери та поставники.
— Зараз багато репетицій, адже підготовка виходить на фінішну пряму, — розповіла в ексклюзивному коментарі для "ОГО" Дарина САЧУК. — У вівторок пройшов конкурс талантів. Поки що конкуренції чи ворожнечі між учасницями немає. Навпаки — з багатьма маю дуже дружні стосунки. Втім, особливо відволікатись ніколи — репетиції, репетиції, репетиції… Адже генеральна буде в палаці "Україна" за кілька годин до початку телетрансляції.
Оцінюватиме конкурсанток зіркове журі — Періс Хілтон, Єва Лонгорія, Ольга Куриленко, Жан Клод Ван Дамм, "Міс Світу" Ксенія Сухінова, Андрій Шевченко та топ-модель Сніжана Онопка. Ведучими шоу стане чарівна пара — російський шоумен Іван Ургант та екс-"ВІА Гра" Віра Брежнєва. Ювілейний двадцятий національний конкурс краси збере всіх 20 переможниць конкурсу. Українські красуні, що отримували корону з 1990 до 2009-й рік, прилетять до Києва зі Сполучених Штатів, Європи, Африки.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ