Ми у Facebook
20.12.2010, 14:55

Рівненські представники "Батьківщини" пікетують проти "тиску на Тимошенко" [+ФОТО]

Сьогодні, 20 грудня, біля приміщення прокуратури Рівненської області зібрався мітинг-протест представників партії "Батьківщина" із вимогою припинити політичний тиск на Юлію Тимошенко.
На акцію протесту зібралося близько 45 людей, серед яких і депутати Рівненської міської та обласної рад від "Батьківщини". Протестувальники принесли із собою національний прапор та декілька транспарантів із закликами "Ні політичним репресіям" та "Руки геть від Юлії Тимошенко".

— Ми підготували звернення до прокуратури, зараз депутати, що тут зібралися, його підпишуть і ми передамо його, — розповіла Ольга Покальчук, депутат Рівненської міської ради. — Ми протестуємо проти переслідування Юлії Тимошенко. Якщо вона і виплатила пенсії пенсіонерам, то зробила хорошу справу. Якщо до грудня хоч на півгодини затримували пенсію, то люди прибігали у наші громадські приймальні з претензіями, що ви про нас так погано дбаєте. Треба зупиняти цей "бєспредєл". Я думаю, що кожна свідома людина розуміє, що це робиться для того, щоб задавити Юлю і ще кількох чоловік та зробити тишу, як у Росії: щось сказав — дали по шапці.









На правах реклами