Ми у Facebook
09.03.2011, 15:25

"Міс Рівненщина-2011" влаштувала святковий концерт у "Червоній калині" [ФОТО+ВІДЕО]

У санаторії "Червона калина" триває підготовка цьогорічних фіналісток обласного конкурсу "Міс Рівненщина-2011". До свята 8 Березня красуні провели концерт для гостей санаторію.
Нагадаємо, що цьогоріч у четвертому обласному конкурсі "Міс Рівненщина-2011" змагаються 20 представниць районів та обласного центру.



Серед них - чемпіонка Європи з плавання Катерина Дікіджі, віце-чемпіонка України з класичного belly-dance Катерина Тимчик, учасниця національного відбору дитячого “Євробачення” Юлія Бойко. Цьогоріч новинкою конкурсу стала підготовка учасниць у санаторії "Червона калина".

На свято 8 Березня дівчата вирішили подарувати для відпочиваючих та працівників санаторію святковий концерт.

— Учасниці з ентузіазмом сприйняли ідею віддячити таким чином санаторію за гостинність, — зауважила директор конкурсу та агентства моделей "Панна" Вікторія Дембіцька. — Тим паче ми підготували не тільки дефіле, а й художні номери, адже талантів у нас вистачає.

Для гостей санаторію виступили співачки Яна Герус, Людмила Мельник та Юлія Бойко, танцівниця Катерина Тимчик.
Чудово впорались дівчата на конкурсі каверзних запитань - на кожну влучну відповідь конкурсантки зал відповів оплесками.

Блискуче пройшов і вихід у вечірніх сукнях від ательє "Арт Лайф".
— З самого дитинства моїм захопленням був вокал та сцена, — розповіла учасниця конкурсу Юлія Бойко. – Тепер же маю можливість виходити на сцену як модель. А на святі влучно поєднала модельні виходи та виконання пісень.



А фінал конкурсу відбудеться 23 березня у Рівненському обмуздрамтеатрі.

На фінальному шоу на глядачів чекають оригінальні виходи та поставки дефіле, виступи зірок естради та незабутній вечір у товаристві одного з найкращих шоуменів України Кузьми Скрябіна.






На правах реклами