Ми у Facebook
17.05.2011, 16:02

Рівненські журналісти заради онкохворих зіграють у благодійній виставі [+Фото]

На творчий експеримент вирішили піти журналісти рівненcьких ЗМІ. До свого професійного свята вони зіграють у виставі Рівненського облмуздрамтеатру "Пошились у дурні" за п’єсою Марка Кропивницького. А кошти, зібрані на виставі, передадуть на лікування онкохворих дітей.
Журналісти вкотре доводять, що не бояться експериментувати. Адже ідею прес-служби Рівненської ОДА – поставити з журналістами академічну виставу - підтримали журналісти всіх ЗМІ.



- Зазвичай трупа готує виставу майже півроку, — розповів директор Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру Володимир Петрів.

– У журналістській виставі ми одразу обмежені часом і коштом. Тому вирішили вибрати п’єсу з вже діючого репертуару театру. Чи не найкраще для цього підійшла комедія Марка Кропивницького "Пошились у дурні або перемудрували".



У підсумку охочих зіграти у виставі виявилось навіть більше, ніж ролей. Власне, з усіх охочих і сформували два склади акторів. Тому і п’єса також йтиме на великій сцені театру двічі. І обидва рази – благодійна.



— У нас є тривалий проект допомоги пацієнтам онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні і журналісти теж вирішили зробити свій внесок, — розповів заступник голови Рівненської ОДА Олексій Губанов. — Тому і на першій, і на другій виставі збиратимуться кошти на підтримку хворих дітей. Так захотіли самі журналісти-автори.



Зараз підготовка вистави та репетиції у самому розпалі. Так що за подальшою долею проекту - слідкуйте на порталі OGO.ua.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ