Ми у Facebook
18.05.2011, 14:12

Житомирський театр презентував у Рівному казку та еротичну комедію

На Рівненщину з гастролями навідався Житомирський облмуздрамтеатр імені Івана Кочерги. У рамках співпраці з рівненськими театралами житомирці презентували рівнянам театралізоване дійство "Бал в стилі", казку "Дюймовочка" та еротичну комедію "Між небом і землею".
Житомирські актори гастролюють у Рівному вже не вперше, як і рівненські в Житомирі. Раніше навіть однакові вистави возили – "Дуже проста історія", "Суперники".
— Такі експерименти дуже корисні, адже кожен режисер і трупа грають виставу по-іншому, — розповів директор Рівненського облмуздрамтеатру Володимир Петрів. — Це дозвілля глядачам двох міст побачити улюблені вистави з іншого боку.
— У рівненських "Суперниках", наприклад, одразу простежується лінія кохання. А у нашій – пізніше, — зауважила художній керівник Житомирського театру Наталія Тимішкіна. — Це дві різні, але чудові і професійні вистави. І ми раді, що маємо співпрацю з рівнянами.
Під час цьогорічного вояжу Житомирський театр порадує рівненського глядача одразу трьома виставами. Найперше – театралізоване дійство "Бал у стилі". За словами Наталії Тимішкіної, це фактично оперетний концерт, який містить єдину лінію та зв'язок між різними творами.
Масштабною грою та декораціями вражає і постановка дитячої казки Андерсона "Дюймочка". У казці задіяні понад 30 акторів, а зміна декорацій відбувається аж чотири рази.

— Зробити таку виставу – недешево. Але воно того варте, — зізналась директор Житомирського облмуздрамтеатру Наталія Ростова. – У всій красі вирішили показати цю виставу і в Рівному. Тому на рівненські гастролі приїхала майже вся творча група театру.
А завершальною постановкою у гастролях стане еротична комедія "Між небом і землею".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ