Ми у Facebook
20.05.2011, 17:33

Експерти з Нідерландів готуватимуть ресторан у Рівному до Євро-2012

У рамках співпраці Регіонального центру з інвестицій та розвитку (Рівненського РЦІР) та Міжнародної програми експертної допомоги PUM Netherland Senior Experts, у Рівному цьогоріч буде реалізовано новий проект "Менеджмент ресторану", спрямований на інституційний розвиток готельно-ресторанного бізнесу, на базі відомого рівненського ресторанного комплексу «Колиба» - саме такого роду проект затвердила Виконавча Дирекція голландської програми.
Метою експертної місії буде загальна розробка концепції розвитку ресторанного комплексу, його бізнес-плану, підвищення кваліфікації обслуговуючого персоналу та ін. Особливістю місії є орієнтація на європейські стандарти в обслуговуванні клієнтів закладу та запровадженні міжнародних підходів до якісного і здорового харчування.

Наразі нідерландська сторона (м. Гаага) проводить відбір кваліфікованого експерта з ресторанного менеджменту, приїзд якого очікується на червень-липень ц.р. Працюватиме міжнародний фахівець у місті Рівне упродовж 2-х тижнів.

Як зазначив керівник Рівненського РЦІР Юрій Трачук та уповноважний представник Програми PUM у Рівненській, Волинській, Житомирській та Тернопільській областях: "Реалізація даного проекту дозволить вийти одному із найкращих ресторанних комплексів області на якісно новий рівень обслуговування, надати безцінні поради персоналу, керівництву та підвищити рівень конкурентоспроможності закладу та області, на тлі підготовки країни до прийому гостей з Європи - адже Рівненщина є транзитною для них областю. Часу залишилося для нас небагато - потрібно готуватися невідкладно!".

Джерело: intelpro.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ