Ми у Facebook
23.05.2011, 08:06

У Рівному обиратимуть "Народного журналіста" [ОПИТУВАННЯ]

Розпочинається другий етап Третього обласного конкурсу учнівських творчих робіт “Я — журналіст!”.
Упродовж найближчих тижнів на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua в розділі “Я — журналіст!” розміщуватимуться роботи учасників конкурсу, відібрані редакцією для інтернет-голосування. Автор роботи, яка набере найбільше позитивних коментарів відвідувачів порталу, отримає звання “Народний журналіст” і спеціальний приз від організаторів!

Читати конкурсні роботи

- Учасники конкурсу, їхні вчителі, друзі та знайомі постійно просили нас розмістити в інтернеті конкурсні роботи, - розповідає керівник конкурсу “Я — журналіст!”, головний редактор Видавничого дому “ОГО” Віталій Голубєв. - Ми й самі планували це зробити, але в процесі підготовки до підведення підсумків конкурсу виникла ідея поєднати ознайомлення з роботами учасників та елемент змагання, інтерактиву, а саме — інтернет-голосування. Нехай після “дорослого” журі роботи наших конкурсантів оцінить і журі масове, “народне”, тобто самі інтернет-користувачі!

Отож, переможцем інтернет-голосування стане автор тієї роботи, яка отримає найбільше позитивних коментарів відвідувачів порталу. Голосування триватиме до 1 липня.

- Звісно, кожне інтернет-голосування — це певною мірою гра, умовність; у ньому присутній елемент випадковості, - зауважує Віталій Голубєв. - Отож, саме й раджу всім зацікавленим поставитись до цього голосування як до гри. Яка, втім, не виключає й вагомої пізнавальної складової. Адже, читаючи роботи наших конкурсантів, ви дізнаєтесь чимало нового про Рівненщину та її людей. Адже тема конкурсу “Я — журналіст!” - “Цікаве — поруч”. Приємного вам читання!

Читати конкурсні роботи





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ