Ми у Facebook
23.05.2011, 09:18

У Рівному Європу привітали парадом [ОНОВЛЕНО]

21 травня, у Рівному відзначають День Європи. Західноінтегровані рівняни відзначають це свято урочистою ходою, майстер-класом з віденського вальсу, іграми та концертами.
Відкрили свято з самого ранку європейським парадом від майдану Магдебурзького Права до майдану Незалежності. В урочистій колоні представники влади, гості з інших держав, вихованці Палацу дітей та молоді та шкіл Рівного.

На урочистому відкритті Дня Європи рівнян привітав міський голова Рівного Володимир Хомко, заступник голови Рівненської ОДА Олексій Губанов.

Від імені об’єднаної Європи надії на тіснішу співпрацю висловив Генеральний Консул Республіки Польща в Луцьку Томаш Янік.

Вперше в Рівному відбудеться майстер-клас на майдані Незалежності «Танцюємо віденський вальс разом».




Також на рівнян очікує концертно-розважальна програма за участю художніх колективів Рівного та гостей міста, проведення акції «Збережемо здоров’я разом», вимірювання артеріального тиску та проведення скринінгу крові, анімаційна шоу-програма, проведення різноманітних ігор та конкурсів «Євро Стратего».

А волонтери проведуть семінар-практикум Євроклубів ЗНЗ міста (ПДМ) та міжнародний форум «Волонтерський рух. Європейський досвід та українські перспективи» за участю волонтерів з м.Пйотркув Трибунальський та м.Люблін (Польща), представників Американського Корпусу Миру в Україні, Київ (Україна) та лідерів МГО, голів органів учнівського і студентського самоврядування м.Рівне (театр-студія ПДМ).





На правах реклами