Ми у Facebook
27.05.2011, 11:32

Сьогодні Луценко знову судять, а він вже чекає в СІЗО Тимошенко

Сьогодні об 11-й ранку в Печерському суді столиці розпочнеться чергове засідання у справі екс-глави МВС Юрія Луценка.
Нагадаємо, що перше засідання було попереднім. А тепер передбачається, що суд почне слухати справу по суті й заслухає обвинувальний висновок. Але адвокат колишнього міністра Ігор Фомін у цьому сумнівається. «Швидше за все, до суті питання суд перейти не встигне через оргпитання, ― говорить він. ― Нагадаю, що раніше суд задовольнив клопотання про те, щоб справу слухали троє суддів. Крім того, у Юрія Луценка з'явилися ще два адвокати. Втім, робити точні прогнози я не беруся».

Тим часом VIP-арештант йде на поправку, хоча і відчуває слабкість. «Юрій Луценко перебуває у медчастині СІЗО під постійним наглядом медпрацівників ізолятора. За минулу добу він не втрачав свідомості, ― повідомив відділ зв'язків зі ЗМІ Держпенітенціарної служби України.

― 25 травня він з'їв приблизно 250 грамів каші (у медчастині арештантів годують гречкою і вівсянкою) і випив близько 3 літрів рідини. Необхідними ліками для проведення терапії медчастина СІЗО забезпечена. Претензій до адміністрації ізолятора і безпосередньо до медобслуговування Юрій Луценко не має».

Днями його провідав і соратник-нардеп Юрій Гримчак. «Коли я прийшов до нього, очі в нього стали жвавіші, ― розповів нам Гримчак. ― Він готовий продовжувати боротися і захищатися. Незалежно від того, як буде розвиватися нинішня ситуація, Юрій Віталійович з політики йти не збирається. Він і не йшов. Розповів мені, що в СІЗО чекали Юлію Володимирівну. Всі знали, що її привезуть, навіть готували камеру».

Джерело: СЕГОДНЯ





На правах реклами