Ми у Facebook
27.05.2011, 17:10

31 травня у Рівному відкривається фотовиставка Робера Дуано

Посольство Франції в Україні та «Французький Альянс» м. Рівного запрошують рівнян на відкриття фотовиставки Робера Дуано "Свято", яка відбудеться 31 травня 2011 року о 16.00 у приміщені ТЦ «Злата Плаза».
Робер Дуано - один з найвідоміших французьких фотографів - за своє довге життя так і не вписався в жоден стиль, не увійшов до жодного кола, не створив ніякої школи.

Він був і залишається яскравим представником гуманістичної французької фотографії. Знімав для VOGUE, проте повернувся туди, звідки почав — на вулиці Парижа.

Дуано не цікавили вродливі обличчя, він не робив портретів, його не приваблювали ні постановки, ні репортажі, ні архітектурні надмірності. Сформулювати чітко, що саме його цікавило, практично неможливо.

Фотографії виставки «Свято» Робера Дуано, зроблені ним на вулицях Парижа, починаючи з 50-х років, люди виглядають людьми, не фотомоделями, не представниками соціальних верств чи виразниками настроїв, а закоханими парочками, перехожими, сусідами. Це ніби великий родинний альбом, де кожен знайде щось знайоме.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ