Ми у Facebook
30.05.2011, 09:12

Партія Ющенка заборгувала державі близько 11 млн гривень

Загальна заборгованість партії перед державними фондами, включаючи Пенсійний, становить близько 11 млн грн.
"Наша Україна" заборгувала державі близько 11 млн гривень.
Загальна заборгованість партії "Наша Україна" перед державними фондами складає близько 11 млн грн. Про це повідомили у партії.

"Дійсно, ситуація, в якій перебуває партія, доволі складна. На момент обрання нової політради восени 2010 року існувала суттєва заборгованість із заробітної плати та до Пенсійного фонду, яка сформувалася в основному протягом 2009 року. Ми розпочали і зараз ведемо серйозні переговори з Пенсійним фондом щодо можливої реструктуризації боргу", – відзначають в "Нашій Україні".

У партії також відзначили, що "станом на сьогодні у Харківській області та м. Києві немає заборгованості, у Херсонській області реструктуризовано борги, у Тернопільській області повністю знята заборгованість перед Пенсійним фондом".

"В усіх обласних організаціях триває робота з вирішення питань щодо заборгованості із заробітної плати", – відзначається у повідомленні.

Голова партії нещодавно зустрівся із керівниками місцевих організацій і доручив їм "протягом стислого часу вирішити цю проблему на місцях".

У партії наголошують, що згідно із законом про політичні партії, "Наша Україна" є неприбутковою організацією і джерелами формування її майна та коштів, перш за все, є добровільні пожертви та благодійні внески громадян, підприємств і організацій, які розділяють погляди та ідеологію партії і в змозі надати безповоротну фінансову допомогу в межах і з джерел, не заборонених чинним законодавством України".

Відзначимо, у квітні голова політради партії "Наша Україна" Валентин Наливайченко оцінив борг партії в 80 млн гривень.

Джерело: ТСН





На правах реклами