Ми у Facebook
31.05.2011, 09:01

У Рівному онкохворі діти стали героями фотовиставки [+Фото]

У Рівному 7 червня відкриють благодійну фотовиставку "Подаруй можливість жити". На чотирьох десятках світлин відомого фотохудожника Олександра Харвата зображені маленькі пацієнти онкогематологічного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні. Виставка стане частиною обласного благодійного проекту "Подаруй можливість жити".
Рівненські митці об’єднуються заради порятунку онкохворих дітей. Так, до обласної акції "Подаруй можливість жити" долучився фотохудожник Олександр Харват, благодійна громадська організація "Відкрий серце", Рівненський облмуздрамтеатр та журналісти.

— Щороку до Дня захисту дітей відкриваємо фотовиставку, — зауважив керівник фотостудії "У фарватері істин" Олександр Харват. — А цьогоріч вирішили звернути увагу саме на онкохворих діток. Там паче вдалося долучити фотовиставку до масштабного благодійного проекту.

Героями світлин стали 10 маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення, яких під час відвідин обласної дитячої лікарні 25 травня відзняв фотохудожник. На фото зображений побут, труднощі лікування, радощі та надії діток, які найбільше за все хочуть вилікуватись.

Виставка відкриється у фотогалереї "У фарватері істин" в ТЦ "Злата Плаза" 7 червня. Кожна зі світлин міститиме інформацію про дитину та можливість їй допомогти.

Ці ж самі світлини експонуватимуться і в Рівненському обласному академічному музично-драматичному театрі. Там 14 червня відбудеться прем’єра благодійної вистави "Пошились у дурні", акторами у якій виступлять рівненські журналісти. Усі кошти, зібрані від продажу квитків, будуть спрямовані на порятунок онкохворих дітей.

Також для них до Дня журналіста працівники ЗМІ здадуть кров. А вже в середині червня у рамках проекту "Подаруй можливість жити" стартує обласна здача крові для хворих малюків.

А тим часом допомогти діткам може кожен. Варто лише перерахувати кошти на благодійний рахунок акції «Подаруй можливість жити»: розрахунковий рахунок - 35425001001200 в ГУ ДКУ в Рівненській області, МФО 833017; ЗКПО 03067009, "для надання благодійних внесків на лікування дітей онкогематологічного відділення".

До теми:
Станіслав Лозовський: "Е ні, шановні, діставайте ключики та випускайте душі на волю!"
Ніна Ніколаєва: "Перетворюємо глядача на актора!"
У Рівному створять фотовиставку, присвячену онкохворим дітям
Рівненські журналісти зіграють благодійну виставу для онкохворих [+Фото]






На правах реклами