Ми у Facebook
03.06.2011, 14:25

У Рівному гроші на благодійність збирали модною вечіркою [Фото+Відео]

Благодійна вечірка "Краса врятує життя" відбулась у рівненському кафе "Гостинна хата" 2 червня. Студія краси “Lucky” та Фундація імені князів-благодійників Острозьких зібрала на модній тусовці впливових та заможних рівнян.
Зібрані кошти планують витратити на придбання обладнання для кардіологічного відділення, а також на потреби онкогематологічного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні.

На вечірці "Краса врятує життя" організатори вирішили сумістити приємне з корисним, адже рівняни-благодійники могли не тільки переглянути дитячу та дорослу моду, а й зробити благодійні пожертви.



— Це друга подібна вечірка. Попередню ми проводили в 2009 році. Сьогодні для присутніх виступає ансамбль "Кралечка" міського палацу культури "Текстильник", маленькі моделі демонструють дитячий одяг, — розповіла організатор заходу, директор Студії краси “Lucky” Ольга Мороз. Окремо дорослу чоловічу та жіночу моду демонструватимуть рівненські моделі.

Власну колекцію одягу на вечірці представила і молода 22-річна дизайнерка Тетяна Пузирко:

— Я навчалась у Київському університеті культури та мистецтв і цією першою міні-колекцією демонструю рівненській публіці свій потенціал. Тому я охоче долучилась до сьогоднішньої благодійної акції.

Важливість благодійних пожертв підтвердила і завідувачка відділення кардіології Рівненської обласної лікарні Оксана Лозова:
— Нове обладнання дозволить діагностувати порушення роботи серця у діток ще на ранніх стадіях. А це дозволить запобігти розвитку важких хвороб та врятувати чимало дитячих життів.



Організатори вечірки зауважують, що допомога благодійників може дати суттєвий ефект при проведенні принаймні двох вечірок у рік.





На правах реклами