Ми у Facebook
07.06.2011, 10:48

Рівненським підприємцям відшкодують кредитні відсотки з міського бюджету

Управління економіки міста оголошує конкурс на відбір інвестиційних проектів, які передбачають залучення коштів місцевого бюджету на відшкодування плати за користування позиками (у тому числі фінансовими кредитами) банків та інших вітчизняних і зарубіжних фінансових установ.
Заявки на участь у конкурсі приймаються до 1 липня 2011 року.

Участь у конкурсі можуть взяти суб’єкти малого та середнього підприємництва, які розробили інвестиційні проекти, що передбачають:
- впровадження енергозберігаючих та екологічно чистих технологій;
- освоєння виробництва продукції (товарів, робіт, послуг) експортного та імпортозамінного спрямування;
- модернізацію, оновлення та придбання основних фондів для розширення та збільшення обсягів виробництва товарів (надання послуг, виконання робіт).

Основні вимоги до претендентів на отримання відшкодування з місцевого бюджету є:
- забезпечення співфінансування інвестиційного проекту за рахунок власних коштів у розмірі не менше 20 відсотків його вартості;
- наявність цільової позики (кредит) фінансової установи для реалізації інвестиційного проекту (на капітальні інвестиції).

З положенням про конкурсний відбір інвестиційних проектів суб’єктів малого та середнього підприємництва міста, які передбачають залучення коштів місцевого бюджету для відшкодування плати за користування позиками (у тому числі фінансовими кредитами) банків й інших вітчизняних та зарубіжних фінансових установ (рішення виконавчого комітету міської ради від 13 липня 2010 року №117) можна ознайомитись на офіційних сайтах виконкому (www.city-adm.rv.ua) та управління економіки міста (www.economy.rv.ua).

Детальну інформацію щодо умов участі у конкурсі можна отримати за адресою: м.Рівне, вул.Поштова, 2, каб. 1, або за телефоном 224218, 225946.

Джерело: газета [/p1]]"Сім днів"





На правах реклами