Ми у Facebook
10.06.2011, 18:21

На Рівненщині дідусь три дні просидів у болоті

83-річний мешканець села Бережки Дубровицького району пішов у ліс заготовляти дрова й погруз до пояса в болоті. На третій день чоловіка знайшли міліціонери.
Другого червня в Дубровицький РВ УМВС України в Рівненській області надійшло повідомлення від 21-річної Тетяни, жительки села Бережки Дубровицького району.

Жінка розповіла про те, що 1 червня зник 83-річний Максим, дід її чоловіка Віктора, який проживав разом з ними. Старий пішов у ліс, щоб заготовити дрова, проте додому не повернувся.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Тетяна розповіла міліціонерам, що дід пішов у напрямку села Порубка Дубровицького району. Міліція створила пошукову групу. Допомагав правоохоронцям шукати діда його 27—річний внук Віктор.

Горе-заготівельника їм вдалось знайти лише третього червня. Дільничний інспектор міліції Сергій Пінчук помітив крізь гілляччя на лузі нерухому руку. Він підійшов ближче та побачив вгрузлого до пояса у болото діда. Його витягнули й надали першу допомогу.

- Дід Максим є роботящою людиною, — розповідала внучка Тетяна. — Він ще старої закалки, всидіти на місці не може, все дай йому щось робити. Дід любить рубати дрова. Коли того зловісного дня йшов до лісу, ми його не пускали. Та хіба втримаєш, адже він здорова людина, тільки одне лихо — не дочуває! Коли дід не повернувся додому, дуже злякались та переживали, хоч би знайти, адже ми його любимо. Та й дід нас любить також, особливо — свою майже трирічну правнучку Олександру. Нині дід знаходиться у задовільному стані, а про те, що із ним трапилось, вже й не згадує.

Про це повідомила Галина Дем’янець, помічник начальника Дубровицького РВ УМВС.





На правах реклами