Ми у Facebook
14.06.2011, 10:02

У страшній ДТП на Рівненщині загинуло немовля [+Відео]

У суботу, 11 червня жахлива дорожньо-транспортна пригода, що сталася на автодорозі Київ-Чоп в селі Крилів на Рівненщині забрала життя грудної дитини.
Водій автомобіля HYUNDAI SONATA 23-річний мешканець міста Кременець Тернопільської області Юрій рухаючись у напрямку Дубно виконуючи маневр обгону виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем KIA CEED що рухався назустріч.

В KIA CEED їхала сім`я із села Мирогоща Дубенського району. Зіткнення було величезної сили, адже стрілка спідометра в HYUNDAI SONATA навіть після зіткнення показувала 140 кілометрів за годину.

Від потужного удару розтрощений вщент KIA пролетів ще приблизно 100 метрів і вдарившись в стовп освітлення завмер. Розсипані уламки автомобілів покрили майже всю дорогу.



В автомобілі KIA спрацювали всі шість подушок безпеки, але навіть вони не змогли врятувати життя 4-місячному Максимку. Дитина загинула на місці пригоди. Його родину, котра їхала в автомобілі, з тяжкими травмами доставили у Дубенську центральну районну лікарню.

Політравма, відкритий перелом лівої стегнової кістки зі зміщенням в середній третині, закрита травма грудної клітки, множинні переломи ребер зліва, пневмоторакс зліва, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, рвана рана тильної поверхні лівої кисті, множинні порізи обличчя, забої нижніх кінцівок, травматичний шок 2-го ступеню – з таким діагнозам 32-річного водія KIA Олександра прийняло реанімаційне відділення лікарні. Але на жаль, у лікарні він помер.

Його дружина 28-річна Тетяна з відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм мозку, переломом основи черепа, множинними порізами обличчя, травмою грудної клітки, закритою травмою живота, мозковою комою 2-3 ступеню, також була госпіталізована у реанімаційне відділення Дубенської ЦРЛ.

Ще одна пасажирка автомобіля KIA CEED, 51-річна Алла, мати водія Олександра, госпіталізована в травматологічне відділення райлікарні з діагнозом - закритий перелом лівої плечової кістки, забій грудної клітки, закрита травма живота.

Щодо водія HYUNDAI SONATA, котрий скоїв цю жахливу ДТП, то «герой» залишився живим без жодних тілесних ушкоджень.

Залишається сподіватися на ретельне розслідування цієї трагедії та справедливе правосуддя по його завершенню.

Лише за три вихідні дні на Рівненщині сталося 8 ДТП у яких три людини загинуло та десять травмовано. Працівники Державтоінспекції звертаються до всіх учасників дорожнього руху дотримуватись правил безпечної поведінки на дорозі, адже від цього залежить не тільки Ваше життя, а й життя та здоров’я оточуючих.








На правах реклами