Ми у Facebook
15.06.2011, 15:37

Сьогодні рівняни можуть загадувати бажання — все здійсниться

15 червня відбудеться місячне затемнення.
Це затемнення буде найдовшим за останні 10 років, пише Сегодня.ua.

— Місяць, Сонце і Земля вишикуються в один ряд. Спочатку на Місяці з'явиться невелика плямочка, яка буде рости. У момент повного затемнення Місяць стане темно-червоним, — говорить фахівець з сонячних затемнень, член-кореспондент НАНУ головної астрономічної обсерваторії Роман Костик. Правда, щоб гарненько помилуватися рідкісним явищем, варто виїхати з міста в поле, там, де світло не буде заважати.

Кому шкідливо.
Біоенергетик Людмила Жукова говорить, що сьогоднішнє місячне затемнення буде страшним.
— 15-те число в сумі двох цифр дає "6" — це означає, що багато людей перенесуть його дуже важко. Особливо флегматики і люди, які чимось пригнічені. Ще затемнення може сильно позначитися на людях, які страждають судинними захворюваннями. Раджу їм не відходити далеко від дому, щоб можна було повернутися, як тільки відчують себе погано, — радить вона.
Лікар-терапевт Михайло Вербіян також радить метеозалежним і людям з низьким або високим тиском не перепрацьовувати.
— Зазвичай у такі дні люди відчувають важкість у голові, головний біль, втому, сильну сонливість. Пацієнти розповідають, що дуже швидко можуть заснути вдень. У такі дні ми радимо не перевантажувати себе фізично, по можливості більше відпочивати, — говорить Вербіян.

Бажання.
Але в той же час у місячному затемненні є чимало позитивів.
— У числі 15 — "п'ятірка" лідируюча цифра і стоїть останньою. Це означає, що в цей день потрібно обов'язково просити прощення і прощати інших. У такий день ви обов'язково станете чисті, скинете тягар зі своїх плечей, — говорить Людмила Жукова.

А ще, за її словами, сьогодні небо відкрите для бажань. Щоб вони обов'язково здійснилися, потрібно дотриматись кількох правил.

— По-перше, ваші бажання повинні бути позитивними. Загадувати їх потрібно від душі, а не між справою. Краще всього приступити до процедури о дев'ятій вечора. Спочатку потрібно очиститися — попросити вибачення і самим пробачити своїх кривдників. Причому у тих, хто робить це щиро, навіть можуть піти сльози — це добре. І тільки потім загадувати бажання: вийти заміж, влаштуватися на роботу, стати красивою, стрункою, щасливою, купити будинок, машину. Причому можна навіть взяти картинку машини або свого ідеалу дивитися на неї і повторювати заповітне бажання. Закінчити все потрібно за 2-3 хвилини до опівночі. І спокійно лягти спати в повній впевненості, що все збудеться, — говорить біоенергетик.

А на наступний день після затемнення потрібно віддавати все, що у вас просять.
— Вам це обов'язково повернеться сторицею, — говорить астролог Любов Іванова.

Джерело: Сегодня





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ