Ми у Facebook
17.06.2011, 16:19

Портал OGO.ua збирає відгуки про прем'єру журналістської вистави [БЛОГИ]

Редакція порталу OGO.ua вирішила відзначити активність акторів Рівненського драмтеатру Ніни Ніколаєвої та Станіслава Лозовського у блогах та "посвятила їх у журналісти"

Учасники та глядачі журналістської благодійної вистави “Пошились у дурні”, прем'єра якої відбулася 14 червня у Рівненському облмуздрамтеатрі, діляться враженнями та отриманими емоціями.
– Проект дуже класний!! Я вже не раз про це казала і буду постійно це повторювати))) Це можливість пожити іншим життям – життям СПРАВЖНЬОГО актора, з репетиціями, костюмами, великою сценою і повним залом глядачів. Про благодійну складову я взагалі мовчу – хай ми не мільйон зібрали, але все ж хоч щось зробили. Від усієї душі, – пише у своєму блозі журналістка, Горпина у виставі "Пошились у дурні" Оксана Жужельська.

ЧИТАТИ ДАЛІ

– Те, що я переживала останні півтора місяця, я можу порівняти лише... з поїданням апельсина. 14 червня я реально переїла апельсинів. У прямому і переносному, але в хорошому значенні. Моїх колег-друзів, що грали у виставі "Пошились у дурні", "обчищали", знімали зайву, тверду та терпку шкірку. Але вже перші репетиції акторів-журналістів (впевнена, я маю право так їх називати) наповнили рівненський театр тим неймовірним "ароматом" мистецького духу з домішками страху, непевності та... величезного бажання. Неймовірне відчуття, коли у приміщенні, де ви надцять років працюєте і звикли до усього, чого тільки можна, раптом поширюється аромат апельсина, чи не так? Аааа, слинка потекла? - запитує у своєму свіжому пості на Blog.ogo.ua редактор порталу OGO.ua Юліана ТЕТ.

ЧИТАТИ ДАЛІ

– Все, що я зараз перераховуватиму – не вбило, а значить зробило наших друзів-журналістів сильнішими. Це і робота з декількома режисерами, кожен з яких по-своєму змушував грати одну й ту ж сцену, вивчення тексту, мізансцен за терміни, прийнятні для професійних акторів, довгі виснажливі репетиції, часто не в повному складі акторів, заняття з хормейстером, з балетмейстером і усвідомлення того, що співати, хай навіть нескладні пісні, не так то й просто, атмосфера постійного кастингу: коли довго не було зрозуміло, хто буде грати в першому складі, хто в другому, а хто й взагалі – не вийде на сцену, репетиції перед незнайомими людьми, більшість з яких є людьми творчими і критично дивились на все, що відбувається, – розповідає у блозі актор драмтеатру, один із учасників постановки Станіслав Лозовський.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ

– Звісно, однією такою виставою не вирішити всіх проблем. Але вийшовши з театру, відчула гордість. Гордість за те, що в нашому місті люди ходять в театр, гордість за те, що вони не шкодують своїх грошей для того, щоб допомогти тим, кого вони навіть не знають. Гордість за те, що в нас є люди, які не “хничуть”, що все погано. А просто працюють і роблять добро, – вважає депутат Рівнеради Людмила Туровська.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ

Нагадаємо, 14 червня у Рівненському облмуздрамтеатрі відбулась прем'єра вистави “Пошились у дурні”. “Мармеладом” постановки стала участь рівненських журналістів у головних ролях. Усі сценічні старання не були даремними, адже кошти, виручені від продажу запрошень, будуть передані на лікування онкохворих дітей.






На правах реклами