Ми у Facebook
21.06.2011, 14:17

Поблизу Рівненського аеропорту створять логістичний центр

У рамках співпраці Регіонального центру з інвестицій та розвитку (Рівненського РЦІР) та Міжнародної програми експертної допомоги PUM Netherlands Senior Experts, у Рівному цього року буде реалізовано проект зі створення потужного логістичного центру поблизу Міжнародного аеропорту "Рівне".
Спільний проект з регіонального розвитку об'єднав зусилля Рівненської облдержадміністрації, бізнес-структур міста та області, Рівненського РЦІР, а також Міжнародної програми експертної допомоги PUM Netherlands Senior Experts.

Саме в рамках реалізації цього проекту до Рівного на початку липня цього року приїде із експертною місією досвідчений бізнес-консультант у сфері логістики пан Бернард Зелмайєр, котрий допоможе розробити стратегічний план розвитку майбутнього логістичного центру, що розміститься поблизу Рівненського аеропорту.

Пан Зелмайєр, працюючи саме у сфері логістики, розробляв дизайн та кліматичний контроль приміщення Фруктового терміналу Роттердаму, організовував робочий процес та розробляв стратегічній плани текстильних, паперових та продовольчих фабрик у Роттердамі, Зірігзеє та інших регіонах Нідерландів, а також створював дизайн контейнерних терміналів, схеми перевезення вантажу у місті Венло, Північна Голландія.

Як зазначив керівник Рівненського РЦІР, уповноважений представник Програми PUM у Рівненській, Волинській, Житомирській та Тернопільській областях Юрій Трачук: "Реалізація даного проекту та успішна експертна місія дозволять створити поблизу Рівного надпотужний логістичний центр. Цей проект є дуже важливим для регіонального розвитку Рівненщини, адже позитивні макроекономічні показники та стійке зростання попиту роблять український ринок дуже привабливим для інвесторів, а Рівненська область є ідеальним місцем для входження на цей ринок. Темпи приросту обласної промисловості значно вищі, ніж середньо-національні (+8,9% у 2006 р.), а економічний розвиток області, у свою чергу, базується на таких галузях як енергетика, хімічна промисловість, машинобудування, металургія, харчова промисловість та деревообробка".

Наразі учасники проекту готуються до приїзду експерта Бернарда Зелмайєра, дата якого назначена на 10 липня 2011 року.

Джерело: intelpro.ua





На правах реклами