Ми у Facebook
21.06.2011, 16:16

У Рівному визначили фіналістку "Міні-міс України-2012" [Фото+Відео]

Свято дитячої краси та грації “Міні-міс випускниця” відбулось 16 червня в МПК “Текстильник”. За результатами конкурсу Рівненщину на всеукраїнському конкурсі “Міні-міс Україна” представлять десятирічні рівнянки Юлія Дембіцька та Софія Самсонюк.
Під час свята також відбувся конкурс “Міс випускниця”, переможницею якого стала 15-річна Олена Опанасюк.

За словами директора агентства моделей “Панна” Вікторії ДЕМБІЦЬКОЇ, конкурс “Міні-міс випускниця” проводиться вже традиційно кілька років поспіль. Щороку у дитячій першості змагаються випускниці школи моделей “Панна”.


— Ізюминка наших конкурсів з року в рік в тому, що переможницю визначають глядачі. А меленькі моделі отримують шанс розвиватися далі, — наголосила Вікторія Дембіцька. — Минулорічні переможниці представили область на конкурсі "Міні-міс Україна". Олександра Вакалюк стала фіналісткою конкурсу, а "Міні-міс випускниця-2010" Дарина Ковальчук стала "Другою Принцесою".

У цьогорічному конкурсі "Міні-міс випускниця" змагались 12 маленьких красунь. Дівчатка постали перед глядачами у трьох виходах: презентація, власноруч виготовлені сукні та вечірні сукні. Окремо демонстрували учасниці і свій талант. У результаті титул "Міні-міс випускниця" та еклюзивний подарунок від туристичної агенції "Флорія" отримала десятирічна Софія Самсонюк, а Юлія Дембіцька отримала титул "Міні-міс "Рівне Ракурс" отримала десятирічна Юлія Дембіцька. Вони й стануть представницями Рівного на конкурсі "Міні-міс Україна" у 2012 році. Окремий спец-тилул отримала і переможниця інтернет-голосування "Міні-міс "ОГО" 13-річна Іванна Романюк.

Кращу модель визначили серед 13 фіналісток конкурсу "Міс випускниця". Переможницею та власницею путівки від туристичної агенції "Флорія" стала Олена Опанасюк. Також дівчина отримала звання "Міс "ОГО".









На правах реклами