Ми у Facebook
25.06.2011, 12:09

На Рівненщині обласна влада закрилась шлагбаумом [+Фото]

Заїзд до бокового входу в будівлю Рівненської облради та облдержадміністрації перекривають шлагбаумом. Перешкоду ставлять відразу на повороті з вулиці Кавказької до облради, куди зазвичай заїзджають керівники і чиновники обласної влади. Яка потреба перекривати шлагбаумом заїзд на бокову стоянку і стоянку за облдержадміністрацією (там де колись був молодіжний скейтпарк) - невідомо.
За нашими спостереженнями, там зазвичай дуже мало стоїть автомобілів. Найчастіше - лише авто керівників області чи керівників відділів і управлінь. Рядові працівники облради та адміністрації чи відвідувачі зазвичай залишають свої автівки на стоянці перед облдержадміністрацією.



Цікавою є й інша обставина. Шлагбаум стоїть на відстані в 70-100 метрів від будівлі облради і облдержадміністрації. Питання: як він відкриватиметься? З місця, де сидить міліціонер, який охороняє "чорний хід", не видно цей заїзд, та й на такій відстані навряд чи можна буде розгледіти номер машини. Залишається три варіанти:
— міліціонер бігатиме щораз, як під'їжджатиме авто, і буде дивитись, хто приїхав;
— буде дуже короткий перелік автівок, які матимуть право заїзду на територію, і ці всі машини охорона знатиме в обличчя;
— шлагбаум на радіокеруванні, і ті, хто матимуть право туди заїжджати, матимуть до нього пульти.

Зрештою, як би там не було, а триває модернізація майдану Просвіти, де знаходиться Рівненська облрада й облдержадміністрація, та й сама владна будівля. Мабуть, щоб її працівникам працювалось легше і комфортніше на благо нашої держави.





На правах реклами