Ми у Facebook
11.07.2011, 11:38

З обласного бюджету виділять матеріальну допомогу родинам загиблих у Дубровицькому районі

Сьогодні відбудуться поховання 10 загиблих під час пожежі, яка сталася в ніч на 10 липня в районному територіальному центрі соціального обслуговування населення в с. Біле Дубровицького району.
Іще 6 загиблих, родичів яких не вдалося розшукати, ховатимуть завтра, 12 липня, в селі Біле. Тоді ж очікується візит на Рівненщину Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Ніни Карпачової.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської облради.

Сьогодні голова обласної ради Юрій Кічатий та його заступник Олександр Чуприна візьмуть участь у роботі оперативного штабу з ліквідації наслідків трагедії. Зокрема, як зазначив Юрій Кічатий, обласна рада спільно з облдержадміністрацією взяли на себе організацію похорон та жалобних обідів.

Крім того, з резервного фонду обласного бюджету буде виділено матеріальну допомогу родинам загиблих у розмірі 1,5 тис. грн на кожну особу.

Нагадаємо, пожежа, яка сталася в ніч на 10 липня 2011 року, забрала 16 життів, 11 людей були доставлені в Дубровицьку центральну районну лікарню з різними ступенями важкості отруєння чадним газом, із них дев'ятеро – мешканці територіального центру, двоє – персонал. За інформацією управління МВС України в Рівненській області, на момент трагедії в закладі перебували 25 людей. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем. Остаточні причини встановлює спеціальна комісія. Крім того, в області триває робота оперативного штабу з ліквідації наслідків пожежі.

11-12 липня на Рівненщині оголошено днями жалоби.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ