Ми у Facebook
13.07.2011, 09:04

У Рівненській облдержадміністрації депутатів не пропускають через VIP-вхід

Обмеженим доступом до приміщення Рівненської облради та облдержадміністрації обурені депутати облради. Народних обранців через службовий вхід відмовилась пропускати охорона закладу. У будень цим входом користується керівництво Рівненської ОДА.
Деякі з депутатів обласної ради 12 липня змогли потрапити на засідання постійної комісії з питань екології, природокористування та охорони навколишнього середовища лише після пред’явлення охороні необхідних посвідчень.

— Я не розумію, що твориться зі службовим входом у будівлю обласної ради, — обурився на засіданні комісії депутат обласної ради Микола Кучерук. — Я хотів сьогодні пройти, а охорона відмовилась мене пропускати. Зміг пройти тільки після з'ясування стосунків і демонстрації посвідчення. Вже й шлагбаумів понаставляли, а зараз вхід закрили… Хочу звернутися до керівництва ради з вимогою розібратись у ситуації. Я розумію, що зараз ситуація не на користь місцевого самоврядування.

Нагадаємо, що на початку року в Рівненській ОДА постелили нові килими, відремонтували та оздобили нібито бурштином службовий вхід, яким користується керівництво адміністрації, благоустрій довершив і шлагбаум на службовому в'їзді на територію установи.

— Я не можу зараз вам однозначно сказати, адже утриманням приміщення та охороною опікується підприємство "Управління майновим комплексом". А воно підпорядковується ОДА, а не мені, — зауважив керуючий справами апарату ради Микола Яцюк.

Підтримав Миколу Кучерука і депутат Олег Осуховський:
— То ви розберіться і скажіть нам, де вхід для білих людей, а де для чорних. А то депутат заїхати на стоянку не може. Ліфтами користуватися не можна. Роз'ясніть нам що робити?

— Є ж іще два основних ліфти. Я знаю, що службовим виходом нібито можуть користуватися також голови постійних комісій. Втім, я доповім голові ради і з'ясую ситуацію, — зауважив Микола Яцюк.





На правах реклами