Ми у Facebook
13.07.2011, 16:30

Депутата Романа Ландика, який побив дівчину, виключили з фракції та позбавили посади

Із фракції Партії регіонів у Луганській міській раді виключений депутат Роман Ландик. Як повідомив глава фракції ПР у міськраді Валерій Галінкін, відповідне рішення було прийнято на засіданні фракції сьогодні вранці.
Він також оголосив заяву депутатів-регіоналів міськради: "Фракція Партії регіонів у Луганській міській раді висловлює обурення негідною поведінкою Романа Ландика і засуджує його дії.

Інцидент, який зафіксували камери зовнішнього спостереження, викликав широкий суспільний резонанс. Переконані, що будь-які конфліктні ситуації неприпустимо вирішувати за допомогою фізичної сили, а насильство щодо жінки негідно чоловіка. Саме тому прийнято рішення про виключення депутата Романа Ландика зі складу фракції Партії регіонів Луганської міської ради. Ми вважаємо, що будь-які коментарі під час розслідування кримінальної справи, порушеної відносно Романа Ландика, можуть як безпосередньо, так і опосередковано впливати на результати слідства. Впевнені, що правоохоронні органи ретельно розберуться в деталях справи і, якщо вина депутата Р. Ландика буде доведена, він понесе заслужене покарання".

На основі цього депутати затвердили зміни в раніше прийняте рішення "Про реєстрацію створених депутатських фракцій Луганської міської ради шостого скликання".

Крім того, за рішенням сесії депутат Роман Ландик був звільнений з посади голови постійної комісії Луганської міської ради шостого скликання з питань інфраструктури міста, транспорту і зв'язку.





На правах реклами