Ми у Facebook
16.07.2011, 14:51

Благодійна вистава "Пошились у дурні" зібрала в Кузнецовську 35 тисяч гривень [+Фото]

Перші гастролі благодійної вистави "Пошились у дурні" за п’єсою Марка Кропивницького відбулись у Кузнецовську. З результатом журналістського перетворення в акторів знайомилися працівники Рівненської АЕС. А зібрані у місті атомників 35 тисяч гривень будуть витрачені на лікування онкохворих дітей.
Вистава "Пошились у дурні" стала спільним експериментом акторів Рівненського облмуздрамтеатру та журналістів Рівного. Майже два місяці медівники під керівництвом акторів розучували ролі у виставі та опановували ази акторської професії.

Прем'єра вистави відбулась у Рівному 14 та 20 червня. Зібрані у результаті продажу благодійних запрошень 70 тисяч гривень направлені на лікування маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні. Збір коштів відбувався у рамках благодійної акції "Подаруй можливість жити".



А вже 14 липня акторів та журналістів запросили виступити перед працівниками Рівненської АЕС. Посприяли в організації гастролей проекту перший заступник голови ОДА Антолій Юхименко та генеральний директор РАЕС Михайло Колісніченко.



Колектив Рівненської АЕС викупив квитків на виставу на 30 тисяч гривень. Ще п’ять тисяч глядачі вкинули до благодійної скриньки. У підсумку кількість зібраних коштів від показу вистави — більше 100 тисяч гривень. А загалом акція "Подаруй можливість жити" допомогла зібрати майже півмільйона гривень.



А тим часом організатори розглядають можливість ще одного виїзного показу вистави у ще одному місті атомників – Нетішині.



Приєднатися до цієї доброї справи може кожен. Варто лише переказати кошти на благодійний рахунок акції “Подаруй можливість жити”: 35425001001200 в ГУ ДКУ в Рівненській області, МФО 833017, ЗКПО 03067009, з поміткою “для надання благодійних внесків на лікування дітей онкогематологічного відділення”.





На правах реклами