Ми у Facebook
21.07.2011, 10:55

У Рівному відкриється фотовиставка школи фотографії Олександра Харвата [+Фото]

26 липня у галереї "У фарватері істин" в ТРЦ "Злата Плаза" відкриється звітна фотовиставка учнів третьої школи фотографії Олександра Харвата. Випускники представлять чотири десятки кращих робіт. Діятиме експозиція до 26 серпня.
Випускниками школи фотографії Олександра Харвата "Лікбез фотографії з нуля" стали вже 24 фотографи-початківці. Третій випуск школи відбувся 31 травня. Відомий в Україні фотохудожник на заняттях не тільки ділиться досвідом з учнями, а й передає теоретичні знання та практичні навички. Як початківцям, так і досвідченим фотографам.


Серед кращих робіт випуску — художні та репортажні фото, портрети, студійні фото.



— Кожен з учнів школи отримає можливість попрактикуватися у найсучаснішій фотостудії, — наголосив керівник фотошколи Олександр ХАРВАТ. — Також робимо чимало і виїзних зйомок — у Мирогощі, на святкуванні 9 травня, у Рівненському зоопарку та інших цікавих майданчиках.


Діятиме фотовиставка до 26 серпня у галереї "У фарватері істин" в ТРЦ "Злата Плаза". Тим часом триває підготовка до традиційного свята фотографії в Рівному - Шостого міжнародного "Фотовернісажу на Покрову". Свою участь у ньому вже заявили фотохудожники з понад 20 країн світу. А 24 серпня на День Незалежності традиційно відбудеться засідання журі Фотовернісажу.







На правах реклами