Ми у Facebook
28.07.2011, 16:15

У Рівному відбувся турнір з дворового футболу [+Фото]

Справжнє свято для юних любителів футболу влаштував Рівненський міський центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх". Дитячі дворові команди мали змогу позмагатися між собою на турнірі та отримати не лише медалі, а й призи.
Взяти участь у змаганнях зголосилися п'ять команд, що складалися з дітей віком від 12 до 16 років. За словами самих футболістів, їм нечасто доводиться брати участь у таких турнірах, тому залюбки прийшли позмагатися між собою. До того ж привабила перспектива отримати цінні подарунки.



Хлопці змагалися за правилами міні-футболу, але тривалість ігор була меншою — 20 хвилин. Команди провели між собою чотири гри, у яких визначили фіналістів та учасників матчу за третє місце. Бронзовим призером стала команда "Меридіан", що переграла з рахунком 4:0 команду "Північний". У фіналі ж зійшлися "Олімпія" та "Центральний Вогник". Ця гра за напруженням та емоційністю не поступалася дорослому футболу. У підсумку переможцем турніру стали хлопці з "Олімпії" - 2:0.



Переможці турніру отримали символічні кубки, а кожен із хлопців — пам'ятні медалі. Не залишилися кращі учасники турніру й без призів — магазин "Спортленд" презентував їм спортивні сумки та футбольний м'яч.

- Ми вже три роки поспіль проводимо "Кубок майбутніх чемпіонів" для шкільних команд, - розповідає меценат турніру Олександр Нестерук. - Але цьогоріч вирішили провести ще й турнір для дворових команд, аби залучити ще більшу кількість дітей до здорового способу життя та занять спортом. На мою думку, такий турнір принесе користь як самим дітям, так і задоволення їхнім батькам.



Щодо планів на майбутнє Олександр Нестерук зазначив, що цей турнір стане традиційним, і висловив сподівання, що наступного року до участі долучиться ще більша кількість учасників.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ