Ми у Facebook
02.08.2011, 12:15

Рівнян запрошують “потусуватись” на “Духовку” [Анонс]

У Рівному з 5 до 7 серпня відбудеться фестиваль "Мистецька тусовка "Духовка 2011", що, за словами організаторів, має стати справжньою мистецькою візитівкою міста. Аби якнайбільше людей мали змогу дізнатися про фестиваль, організатори скликали прес-конференцію, де трішки привідкрили завісу тусовки, і розповіли про те, що очікує на гостей фестивалю.
Цьогорічна “Мистецька тусовка “Духовка” матиме найбільший розмах, порівняно із минулими фестивалями:

— Цього року ми будемо робити акцент на майстер-класи та шоу, зокрема танцювальні, музичні, театральні, аби кожен відвідувач фестивалю був не лише стороннім спостерігачем, але й учасником, — розповіла спеціаліст по зв'язках з громадскістю платформи “Яскраво” Олександра Омельчук.

На гостей тусовки чекає багато цікавих заходів, зокрема, театральні перфоманси та майстер-класи від Молодіжного експирементального театру Рівного (МЕТР) і театральної студії “Від Ліхтаря”. Родзинкою театральної частини фесту буде майстер-клас від актора Рівненського обласного музично-драматичного театру Станіслава Лозовського.

Не залишаться осторонь і любителі фотографії, адже на “Духовці” відбудеться “Фото-квест”, участь у якому може взяти кожен, хто вміє користуватись фотоапаратом. Оцінять роботи молодих фотографів відомі рівненські фотохудожники Олександр Купчинський та Олександр Майструк.

Покажуть на “Духовці” і короткометражне кіно. За словами організаторів, це будуть фільми не лише рівненських авторів, а й кіномитців з інших міст.



Особливістю фестивалю стане також музична битва, де учасники продемонструють своє вміння грати на акустичній гітарі. Майстерність учасників битви оцінять не лише глядачі, а й професіонали — фронтмен гурту “Ot Vinta” Юрій Журавель та один з організаторів фестивалю "Art jazz cooperation” Сергій Гемберг.

За словами Олександри Омельчук, меценатом фестивалю став народний депутат України Віктор Матчук. Співорганізатор фестивалю Олександра Омельчук відзначила, що на гостей “тусовки” чекає багато сюрпризів, на які потрібні кошти, тож тут підтримка народного депутата виявилась дуже доречною.

Відбудеться “Мистецька тусовка “Духовка 2011” з 5 до 7 серпня.





На правах реклами