Ми у Facebook
03.08.2011, 17:28

Фонд Віктора Матчука оголошує конкурс проектів для покращення життя міста

Благодійний Фонд Віктора Матчука оголошує початок першого конкурсу проектів, спрямованих на залучення громад міста до покращення якості життя рівнян.
До участі у конкурсі запрошуються проекти, спрямовані на впорядкування ігрових та дитячих майданчиків, прибудинкових територій, громадських місць відпочинку, допоміжних приміщень житлових будинків, інших місць загального користування.

На отримання гранту від Фонду Віктора Матчука можуть претендувати ОСББ м. Рівного, громадські організації, а також ініціативні групи з осіб, що проживають у місті. Максимальний розмір фінансування складає 5 тис. грн, при залученні коштів самої громади у розмірі не менше 30% загальної вартості проекту.

Проектні заявки для участі у конкурсі приймаються у довільній формі, проте обов’язково слід зазначити види робіт, які планується виконати, опис запланованих витрат та розмір власного внеску громади. А також надати опис та фото території чи об'єкта, які планується облаштувати.

Заявки для участі у конкурсі прийматимуться до 19 серпня 2011 р. в електронному або друкованому вигляді за адресою: м. Рівне, вул. Тиха, 7 до 17.00 19 серпня 2011 р., приймальня народного депутата України Віктора Матчука, e-mail matchuk.fond@gmail.com.

15 серпня 2011 р. о 16.00 у приміщенні громадської приймальні народного депутата України Віктора Матчука (м. Рівне, вул. Тиха, 7) відбудеться робоча зустріч із зацікавленими учасниками конкурсу щодо умов його проведення та оформлення заявок. Під час зустрічі учасникам буде роз’яснено конкурсні умови та ознайомлено з основними принципами розробки та реалізації проектів.

Умови участі у конкурсі:

Для участі в конкурсі ОСББ або ініціативна група повинна подати грантову заявку, що складається з:

* електронний примірник проектної заявки надіслати на адресу matchuk.fond@gmail.com;
* список членів ініціативної групи або будинкового комітету та їх контактні дані;
* в разі неможливості оформлення і надсилання електронної заявки просимо надати два друкованих екземпляри проекту (не більше 4 сторінок кожен).

Проекти на конкурс готуються в довільній формі, але обов’язково повинні бути зазначені:

* види робіт, які планується виконати;
* детальний кошторис витрат коштів, які запитуються в Фонді;
* чітко прописаний власний внесок організації чи ініціативної групи, яка подає проект (робота людей, власні матеріали, власні кошти, кошти спонсорів і таке інше);
* фотографії об’єкта/території, які планується облаштувати.





На правах реклами