Ми у Facebook
21.08.2011, 13:29

У Рівному відбувся парад заміжніх "наречених" [+Фото]

Уперше в історії Рівного проведено парад наречених. Понад 50 наречених одягнули 20 серпня весільні сукні та пройшлися разом з фотографами весільними місцями міста. А на майдані Короленка серед наречених визначили кращих.
До Рівного докотилась хвиля проведення парадів наречених. Якщо раніше таким святом могли похвалитися сусідні міста, то 20 липня свято заміжжя приймало Рівне. Ініціатором проведення став один із всеукраїнських весільних журналів та місцеві організатори весільних святкувань.




Учасниці параду в цей день весільні сукні одягали не вперше, адже підтримати акцію організатори запрошували подружні пари. Кажуть, планували залучити майже 70 наречених, а зголосилось - 50.






До акції також долучили чимало рівненських весільних фотографів, тож фотосесії у відомих куточках міста тривали майже три години. Розпочалася хода від Свято-Покровського собору, а завершилась на майдані Короленка біля ТРЦ "Злата Плаза".





Тут наречені під оплески підтримки змагалися за право стати кращими. Весільну атмосферу вдало доповнювали виступи місцевих виконавців та покази модного одягу у виконанні моделей агентства "Панна".

— Це чудове свято. Мені випало допомогти двом учасницям параду, — розповіла переможниця номінації "Краща весільна зачіска", стиліст-перукар Ірина Раєвська. — Переможну зачіску я робила спонтанно в день параду. На створення такою коси витратила майже годину. Також я стала авторкою і весільної зачіски, котра посіла друге місце. Це зачіска в стилі рок-н-рол з модними петлями вуаллю на обличчя.






На думку організаторів, "Парад наречених" покликаний популяризувати шлюб та сімейні цінності.







На правах реклами