Ми у Facebook
22.08.2011, 11:06

На Рівненщині затримано підозрюваного у вбивстві 20-річної дівчини

Військовослужбовці внутрішніх військ на Рівненщині затримали підозрюваного у вбивстві 20-річної дівчини.
20 серпня 2011 року на узбіччі дороги поблизу села Клевань Рівненської області близько першої години ночі було знайдено тіло 20-річної дівчини.

Згідно із запитом начальника УМВС України в Рівненській області до цільового оперативно-профілактичного відпрацювання "Пошук", у зв’язку зі скоєнням навмисного вбивства, був залучений особовий склад Рівненського батальйону внутрішніх військ. Про це повідомив офіцер групи зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації управління Західного територіального командування ВВ МВС України майор Олег Тіхов.

На Рівненщині розшукують вбивцю 20-річної дівчини

У ході проведення розшукових заходів та проявлення ініціативи військовослужбовців внутрішніх військ підозрюваний у вбивстві був затриманий та згодом зізнався у скоєнні злочину.

Злочинець був затриманий на околиці села Дерев’яне. Під час проведення операції правоохоронці побачили покинутий будинок, перелізли через паркан та увійшли в дім. Слідів перебування будь-кого в будинку не було, але в очі кинувся вхід на горище. Підставивши дві дошки, військовослужбовці внутрішніх військ залізли нагору, де й був затриманий підозрюваний.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ