Ми у Facebook
25.08.2011, 16:05

Політик-"УДАРник" — Віталій ЧУГУННІКОВ

Статус: голова Рівненської обласної організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка".
Відповідальність, принциповість, вічне бажання досягати поставленої мети — ось основні риси лідера політичної партії "УДАР Віталія Кличка" в Рівненській області Віталія Чугуннікова. Його життєве кредо "Відповідати за власні слова і вчинки" як не можна краще характеризує цілеспрямованість цього політика.

Народився Віталій Чугунніков 21 травня 1974 року в м. Білгород-Дністровський Одеської області. У 1996 році здобув вищу освіту за фахом "інженер-механік".

Переїхавши у Рівне в 1997 році, закохався у це місто. І, незважаючи на те, що основні бізнес-інтереси Віталія Семеновича лежать за межами області, він твердо переконаний: жити слід саме у Рівному. Саме тут він одружився, тут виховує двох доньок.

Активною політичною діяльністю почав займатися з 2010 року, коли очолив Рівненську обласну організацію політичної партії "УДАР Віталія Кличка". Саме цілеспрямованість Віталія Семеновича допомогла Рівненській обласній організації пройти непростий шлях від формування первинних партійних осередків до участі в місцевих виборах як повноцінної партійної організації.

І результат не забарився: на сьогодні "УДАР" представлений 15 депутатами різних рад області, мером Здолбунова та двома селищними головами. А сам Віталій Чугунніков став членом Рівненського міськвиконкому.

На цій відповідальній роботі Віталій Семенович завжди має свою позицію в питаннях, які вирішуються. І тут він активний, принциповий та компетентний.

Звичка Віталія Чугуннікова завжди тримати руку на пульсі життя й сьогодні дозволяє партії займати передові позиції у політичному житті краю та йти до більших здобутків та перемог.





На правах реклами