Ми у Facebook
29.08.2011, 15:51

"Гроші потрібно вкладати і у духовне", — Віктор Янукович у Пересопниці на Рівненщині

Президент України Віктор Янукович взяв участь у заходах із нагоди 450-річчя Пересопницького Євангелія та у відкритті культурно-археологічного центру "Пересопниця".
Представники опозиції у Пересопниці зустріли Віктора Януковича вигуками "Ганьба". Як передає кореспондент OGO.ua, Президент підійшов до людей, привітався з ними, після чого пішов до культурно-археологічного комплексу, де його чекали представники ЗМІ.



На запитання рівненського журналіста, чи не краще було гроші, вкладені у будівництво Пересопниці, пустити на спорудження шкіл, Віктор Янукович відповів:
— Гроші потрібно вкладати не тільки у матеріальне, а й у духовне. Пересопниця — це духовний символ України, а без духовності немає народу, — сказав Президент.

Як на Рівненщині святкуватимуть 450-річчя Пересопницького Євангелія [Програма заходів]

Ще один позитивний момент, за словами Януковича, завдяки дорозі, яку побудували до Пересопниці, мешканці навколишніх сіл матимуть змогу жити краще.
— А дорогу побудували завдяки Євангелію і Господу Богу, — додав глава держави.



На святкування 450-річчя Пересопницького Євангелія приїхало приблизно 1000 людей.
Зараз там відбувається військово-історична реконструкція, показові бої, демонстрація зброї та обладунків. А вже незабаром розпочнеться фестиваль духовної музики, на який приїхали церковні хори з України, Росії, Білорусі.





На правах реклами