Ми у Facebook
07.09.2011, 12:56

25 найвпливовіших людей Рівненщини оберуть серед 112 кандидатур [ОПИТУВАННЯ]

На порталі OGO.ua відкрито голосування у рамках проекту "ТОП-25: Найвпливовіші люди Рівненщини". Крім того, цього тижня розпочалося анкетування експертів для визначення переможців проекту, який вже четвертий рік поспіль організовує до свого дня народження газета “ОГО”.
Нагадаємо: більше сотні експертів мають заповнити анкети, за результатами аналізу яких організатори проекту визначать 25 жителів Рівненщини, котрі своєю діяльністю найбільше впливають на суспільно-політичне та соціально-економічне життя області.

Оберіть 25 найвпливовіших людей Рівненщини-2011

Експертами стануть самі претенденти (їх список, який склали в редакції “ОГО”, налічує 112 осіб + рядок “Ваша кандидатура”). Також до анкетування долучаться журналісти та редактори місцевих засобів масової інформації.

Найвпливовіші люди Рівненщини-2010

На порталі OGO.ua стартувало інтернет-голосування в рамках проекту “ТОП-25: найвпливовіші люди Рівненщини”. Воно триватиме два тижні. Переможець отримає відзнаку в окремій номінації - “Лідер інтернет-голосування”.

Хочемо звернути увагу на те, що результат голосування в інтернеті жодним чином не вплине на розстановку сил у власне “ТОП-25” переможців. Той, хто набере найбільше голосів інтернет-користувачів, отримає відзнаку окрему, позаконкурсну. Основне ж і вирішальне право голосу належатиме експертам. Їхній список буде оприлюднений разом із результатами рейтингу.


Найвпливовіші люди Рівненщини-2009


Розповіді про переможців проекту будуть опубліковані в газеті “ОГО” та на порталі у четвер, 29 вересня. Також за традицією, окрім розповідей про 25 переможців рейтингу, у спецвипуску "ОГО" вийдуть матеріали і про інших відомих, успішних, енергійних рівнян, які привернули увагу редакції своєю активною життєвою позицією. Такі статті будуть об'єднані тематичною рубрикою "Вибір "ОГО". Це - власний вибір редакції, не залежний від результатів анкетування експертів. Хтозна, можливо, деякі з земляків, про кого напишемо під рубрикою "Вибір "ОГО", в наступні роки поповнять когорту "ТОП-25" найвпливовіших!.

Оберіть 25 найвпливовіших людей Рівненщини-2011

Нагадаємо: у 2008 році переможцем рейтингу став тодішній голова облдержадміністрації Віктор Матчук, позаторік - міський голова Рівного Володимир Хомко, минулого року - голова облдержадміністрації Василь Берташ.






На правах реклами