Ми у Facebook
27.09.2011, 14:20

Рівненська дзюдоїстка здобула "бронзу" на Кубку світу

Днями в Алмати (Казахстан) завершився Кубок світу з дзюдо, на якому збірна України здобула чотири бронзові нагороди. Серед тих, хто підіймався на п'єдестал пошани, була й рівнянка Ольга Суха.
Свій шлях до нагороди у ваговій категорії до 48 кг Ольга розпочала поєдинком із представницею Киргизстану Аїзаадою Жаналієвою і впевнено її перемогла. Наступною суперницею Ольги була неодноразова переможниця Кубків світу Ліза Кеарні з Ірландії, проте Ольга не змогла на рівних протистояти їй і поступилася.

Після поразки від ірландки Ольга Суха впевнено перемогла індійську спортсменку Сучіку Таріял, а у поєдинку за бронзу здолала господарку змагань, казашку Олександру Подрядову.

У підсумку збірна України здобула на змаганнях 4 бронзові нагороди і у загальному заліку посіла 12-те місце серед 30 країн-учасниць. До речі, ще одну з бронзових нагород здобув представник Полтавщини Геворг Геворгян, який є чоловіком Ольги Сухої.

Варто відзначити, що це уже третя нагорода, здобута нашою спортсменкою на кубках світу із початку року — у січні Ольга здобула "бронзу" на Кубку світу у Софії (Болгарія), а трохи більше тижня тому стала знову ж таки бронзовою призеркою Кубка світу у Ташкенті (Узбекістан).





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ