Ми у Facebook
27.09.2011, 13:40

Уха — чудовий засіб для профілактики грипу

Рибні страви є відмінною профілактикою застудних захворювань, стверджують польські дієтологи.
Для того, щоб не підставити себе під удар інфекцій, фахівці рекомендують обмежити в своєму раціоні жирне м'ясо, замінивши його на страви з жирної риби, зокрема, юшку. Іншим варіантом гарячого блюда може бути суп зі свіжих овочів. Для додаткового захисту у страви можна додати гострі спеції.

Як природні антибіотики дієтологи рекомендують щодня вживати свіжі цибулю і часник. При цьому краще використовувати червону цибулю, яка менше подразнює слизову рота і шлунка. А лимони, апельсини, квашена капуста забезпечать організм вітаміном С.

Така дієта якщо не захистить від грипу і ГРВІ на 100%, то обов'язково полегшить перебіг захворювання, запевняють медики.





На правах реклами